Dessers vol lof over OH Leuven, maar: "Lokeren was voor mij de beste keuze"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Dessers vol lof over OH Leuven, maar: "Lokeren was voor mij de beste keuze"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren krijgt dit weekend het bezoek van OH Leuven. Het is nog afwachten of hij aan spelen toekomt, maar voor Cyriel Dessers is het alvast een weerzien met zijn ex-club. “Ik was daar ongelofelijk graag”, vertelt de spits in een gesprek met Voetbalkrant.com.

Door Timothy Colllard

“Ik was daar ongelofelijk graag. OH Leuven is echt een fantastische club. Ik ben heel blij dat die club terug in eerste klasse zit. Wat mij betreft hoort OHL eigenlijk altijd thuis in eerste klasse.”

"OH Leuven kan een subtopper worden"

“Ik denk trouwens ook dat ze in Leuven de mogelijkheden hebben om op termijn uit te groeien tot een subtopper. Ze beschikken over een dynamisch publiek, Leuven is een grote stad en bovendien kan OHL ook zijn stadion nog uitbreiden.”

Veel vrienden die fan zijn van OH Leuven heeft Dessers niet. “Neen, niet echt. Enkele vrienden supporteren voor Anderlecht. Maar ik ken er wel nog heel veel mensen. Dat wel. Ik ga af en toe nog wel eens kijken. Dat is altijd fijn. Je komt daar dan bijvoorbeeld Björn Ruytinx tegen.” (lacht)

"Sporting Lokeren was voor mij de beste optie"

Cyriel Dessers

Dessers koos in de zomer van 2014 voor Sporting Lokeren. Maar had hij misschien niet aan Den Dreef moeten blijven? “Goh… Op dat moment heb ik gekeken bij welke club ik mij het beste zou kunnen ontwikkelen. En dat was voor mij Lokeren.”

“Dat ik bij OHL misschien eerste spits had kunnen zijn? Dat kan je niet voorspellen, hé. Met wat meer geluk was ik nu ook eerste spits bij Lokeren. Aan het einde van vorig seizoen was dat bijvoorbeeld nog het geval.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties