Obradovic ootmoedig: “Logisch dat de fans boos zijn, interlandbreak op ideaal moment”

Obradovic ootmoedig: “Logisch dat de fans boos zijn, interlandbreak op ideaal moment”
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht staat qua puntenaantal helemaal tussen de mensen en op een al bij al niet eens zo slechte derde plaats. Maar het voetbal was niet altijd om duimen en vingers af te likken en ook aanvallend liep er al eens wat mis. Ook het verlies in Qarabag zinderde na.

Door Aernout Van Lindt

Vlak voor het interlandreces speelde Ivan Obradovic tegen zijn ex-club KV Mechelen een wel heel erg vreemde wedstrijd met drie gestopte strafschoppen: “Speciale emoties om tegen Mechelen te spelen? Neen, dat had ik niet echt.”

“Maar de match was natuurlijk wel iets om niet snel te vergeten. Een heel erg vreemde match was het, dat we uiteindelijk punten verloren was heel vervelend.”

Meer onze wil opleggen thuis -

Ivan Obradovic

De fans waren – niet voor het eerst dit seizoen – boos omdat het qua voetbal nog niet echt draait bij Anderlecht: “Dat klopt, we zitten in een rare periode waarin we de kansen niet afmaken. De interlandbreak kwam op een ideaal moment om rustig te worden.”

“We moeten meer gaan voetballen, dat beseffen we. We focussen niet op de fans, maar het is normaal dat ze boos zijn. We zijn zelf ook teleurgesteld als we punten laten liggen. Zeker thuis moeten we nog meer onze wil opleggen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties