Reactie Kevin 'Zizou' Vandendriessche met een unicum: "Iedereen weet dat mijn linker waardeloos is"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Kevin 'Zizou' Vandendriessche met een unicum: "Iedereen weet dat mijn linker waardeloos is"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Zizou, Zizou!!" Zo plaagde Cyriac de scorende Vandendriessche na zijn knappe treffer met links in de Ghelamco Arena. Vandendriessche kwam in de ploeg zodat noch Berrier, noch Jonckheere een plek in de basis kregen en bedankte met een goal.

Sander De Graeve in Gent

"Waar die 'Zizou' van komt? Ach de jongens zien mij ook bezig op training, hé", lachte Vandendriessche. "Mijn linker is waardeloos, dat zie je ook op training. Toch kon ik eens scoren met mijn linker", aldus een erg tevreden middenvelder van Oostende.

Hij probeerde het, met z'n rechter nota bene, ontelbare keren. Maar zijn kanon stond voor zijn goal niet echt scherp. "Ik heb er twee gemist, de derde pakte de doelman, maar de tweede keer was het wél prijs", glunderde Vandendriessche.

Hij kreeg een echte boulevard bij z'n goal. "Ik kon me goed vrijlopen, mijn eerste knal werd nog gestopt door Sels, maar daarna ging hij er wel in." Toen was het de 1-1 voor Oostende, maar de Kustboys kwamen helemaal op het einde nog eens terug.

"Dat toont hoe sterk we mentaal zijn", aldus Vandendriessche. "We hebben niet opgegeven, ook al was het een lastige match voor ons. We bleven erin geloven en wisten dat ze dinsdag al gespeeld hadden. Siani redt ons met die wereldgoal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties