Ruud Vormer wil heel zijn carrière bij Club Brugge blijven

Ruud Vormer wil heel zijn carrière bij Club Brugge blijven
Foto: © Photonews

Ruud Vormer is misschien een van de meest nuttige transfers geweest van de voorbije jaren bij Club Brugge. De krijger op het middenveld toont vaak flitsen van klasse, maar vooral van het strijdershart dat ze bij blauw-zwart zo graag zien. En hij zou graag nog heel lang blijven ...

Vormer is nog steeds 'maar' 27 jaar oud, maar blikt toch al wat vooruit naar de rest van zijn carrière. En in de planning zou een verblijf tot het einde van zijn loopbaan bij Club Brugge een optie kunnen zijn.

"Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin. De supporters hebben me graag, ik voel me een belangrijke schakel en achter de schermen krijg ik veel schouderklopjes. Nou, wat kan ik meer verlangen dan bij een dergelijke fantastische Belgische topclub te mogen spelen", aldus Vormer op de clubwebsite.

Het behalen van de titel moet kers op taart worden -

"Dit is een familieclub in de ware zin van het woord. Daar hou ik van. Geen stijf gedoe. Rechttoe rechtaan, heerlijk vind ik dit. Het feit dat ik als een belangrijke pion voor het geheel wordt beschouwd, heeft daar natuurlijk heel veel mee te maken. Ik zit hier écht op mijn plek. De fans dragen me op handen. Een onbetaalbare stimulans om er iedere wedstrijd mijn hoofd voor te leggen."

En dan is er natuurlijk het ultieme doel: "Het behalen van de titel moet de kers op de taart worden. Het moet na elf jaar toch eindelijk eens gaan lukken. We kunnen ons geen mooier geschenk wensen: uitgerekend in het jaar dat Club Brugge 125 jaar wordt. Nou, dat kan een feestje worden om duimen en vingers af te likken." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties