Reactie De evolutie in het spel van Club, Anderlecht en Gent afgewogen: "We zullen op het einde wel zien wie gelijk heeft"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
De evolutie in het spel van Club, Anderlecht en Gent afgewogen: "We zullen op het einde wel zien wie gelijk heeft"
Foto: © Photonews

Club Brugge loopt dezer dagen achter de feiten aan. Tegen KV Oostende werd er (een helft) goed gevoetbald, maar verder is het toch droef bij blauw-zwart. Waar zit het verschil met RSC Anderlecht en KAA Gent?

Door Cédric De Volder

De hoofdstedelingen en de Buffalo's zochten ook eventjes naar hun betere voetbal, maar ondertussen volgen de resultaten wel in het Constant Vanden Stock Stadion en in de Ghelamco Arena. 

Dus stellen wij ons de vraag: waar ligt het verschil? Opvallend resultaat: de meningen van Laurens De Bock en van Timmy Simons verschillen duidelijk van elkaar.

Het zal een pak beter moeten om mee te spelen voor de titel

Laurens De Bock

"Het verschil met Anderlecht en Gent is inderdaad te groot op dit moment", vertelt De Bock. "Het zal allemaal een pak beter moeten als we willen meespelen voor de titel."

Nochtans lijkt Club vooral naar automatismen te zoeken. "Maar iedereen weet perfect wat zijn taken zijn op het veld. Daar bestaat met Michel Preud'homme geen twijfel over. Wat er dan scheelt? Er maakt altijd wel iemand een foutje."

Het verschil? De momenten pakken, meer niet

Timmy Simons

"We vergeten telkens om onze momenten te pakken", panikeert Timmy Simons niet. "Een voorbeeldje: de kopbal van Jelle Vossen tegenover de kopbal van Imoh Ezekiel. Ik zou dus niet durven zeggen dat Anderlecht en Gent al verder staan."

Een opmerkelijk verschil: blauw-zwart heeft - in tegenstelling tot de andere titelpretendenten - geen typeploeg. "Vorig seizoen was dat ook niet het geval. We zullen pas op het einde weten wie er gelijk heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties