Waasland-Beveren verbaast Jan en alleman: "En toch maakten we een zware inschattingsfout"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
Waasland-Beveren verbaast Jan en alleman: "En toch maakten we een zware inschattingsfout"
Foto: © photonews

Waasland-Beveren was voor de start van de competitie misschien wel de grootste degradatiekandidaat, maar speelt zich met zestien punten voorlopig uit de zorgen. Toch loert volgens Stijn Vreven het gevaar om de hoek.

Door Diederik Geypen

"Ik vind dat we een zware inschattingsfout hebben gemaakt met onze kern", biecht Vreven op in gesprek met Voetbalkrant.com. "We zitten enorm beknopt."

Veertien à vijftien spelers zijn rijp voor eersteklasse. Daarna is het gat te groot. We hebben veel talentvolle spelers, maar die nog niet klaar zijn voor eerste nationale."

Ik kan op dit moment niet zeggen hoe ik de schorsing van Moulin moet opvangen

Woensdag tegen Charleroi stelt zich al een probleem met de schorsing van Thibault Moulin. "Ik kan op dit moment niet zeggen hoe ik dat moet oplossen. Dat zegt wel iets natuurlijk", aldus Vreven. "Er mag niet te veel gebeuren qua blessures en schorsingen."

Plant Waasland-Beveren een winteroffensief? "We zijn daarin beperkt. Veel geld kunnen we niet spenderen, dus moeten we onze ogen openhouden voor opportuniteiten. Een dubbele bezetting hoeft niet voor een club als Waasland-Beveren, maar ik zou in de nabije toekomst iets sterker willen staan qua kwantiteit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties