Reactie Ervaren rotten én coach Mechelen geven het toe: “We waren écht slecht”

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Luik
| 3 reacties
Ervaren rotten én coach Mechelen geven het toe: “We waren écht slecht”
Foto: © photonews

KV Mechelen ging woensdagavond met 2-1 onderuit op het veld van Standard. Anders dan dat de cijfers doen vermoeden, kwam de ploeg van Aleksandar Jankovic nooit écht in wedstrijd. Na afloop van de match gaven de ervaren rotten én de coach dat ook eerlijk toe.

“We hebben aanvallend bitter weinig kunnen brengen”, stak Steven De Petter van wal. “We verschenen met goede intenties op het veld, maar die twee vroege goals hebben die goede intenties meteen de kop ingedrukt.”

“Of dit de verdienste van Standard is? Goh… Wij zijn zelfkritisch en zoeken de fout in eerste instantie toch bij onszelf. We wisten dat Standard vol vertrouwen was na de overwinning tegen Charleroi. En na die 2-0 gingen ze met nog meer vertrouwen voetballen.”

"Penaltyfout op Hanni? Daar gaan we ons niet achter verschuilen"

Aleksandar Jankovic

Ook Jean-François Gillet zocht de fout bij zijn team. “Het was echt niet goed, hé. We kenden een rotstart met die ontzettend vroege tegengoal en hebben uiteindelijk terecht te verloren. Er valt niets af te dingen op de zege van Standard.”

Coach Aleksandar Jankovic vulde zijn ervaren spelers aan. “We waren echt slecht vandaag. Dat we een penalty hadden moeten krijgen na een fout op Hanni? We moeten ons daar niet achter verschuilen. We waren gewoon niet op de afspraak.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties