Club Brugge ongenaakbaar in eigen huis: "We zijn niet te kloppen!"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Club Brugge ongenaakbaar in eigen huis: "We zijn niet te kloppen!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge thuis of Club Brugge op verplaatsing, dat is dag en nacht verschil. Op Jan Breydel won de ploeg van Michel Preud’homm al zijn wedstrijden, niemand doet beter. Maar hoe komt dat toch? Wij vroegen het aan de fans van de bekerwinnaar.

“Ik weet niet of er een geheim recept bestaat om je thuiswedstrijden te winnen. En dan nog… Mocht ik dat recept kennen, dan zou ik het nog niet prijsgeven”, lacht trouwe fan Geert De Crom in een gesprek met Voetbalkrant.com.

Onklopbaar in eigen huis

Al ziet de fan, die dit seizoen ook al mee op verplaatsing ging naar Manchester, toch een reden. “We beschikken over een ontzettend trouw publiek. De sfeer is prima en thuis zijn we gewoon erg moeilijk te kloppen. Ik durf zelfs te zeggen onklopbaar.”

“Soms droom je er al van om een volledig seizoen ongeslagen te blijven, maar de weg is natuurlijk nog ontzettend lang, hé. Bovendien maakt het systeem met de play-offs het er natuurlijk niet makkelijker op.”

Reactie in Westerlo?

Op verplaatsing vlot het dit seizoen veel minder voor blauw-zwart. “Het is opvallend en erg jammer. Op verplaatsing gaan spelen spreekt misschien minder tot de verbeelding. Een andere reden kan ik niet bedenken.”

“Maar goed… Ook in zulke matchen moeten er punten gepakt worden. Het is dan aan de belangrijke spelers om de ploeg over de streep te trekken. Ik hoop dat ze daarmee beginnen nu zaterdag, tegen Westerlo”, besluit De Crom.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties