Club kan nog steeds niet rekenen op Vormer, maar MPH kreeg wel goed nieuws uit de ziekenboeg

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 0 reacties
Club kan nog steeds niet rekenen op Vormer, maar MPH kreeg wel goed nieuws uit de ziekenboeg
Foto: © photonews

Ruud Vormer blijft sukkelen met zijn blessure. De Nederlandse middenvelder is niet klaar voor de partij van morgen tussen Club Brugge en KVC Westerlo. Al kreeg Michel Preud'homme ook goed nieuws uit de blauw-zwarte ziekenboeg.

Ruud Vormer

"Ruud traint nog steeds niet met de groep", geeft Michel Preud'homme een update van de situatie. "Hij tast individueel de grenzen af, maar dat is natuurlijk niet voldoende om in aanmerking te komen voor een wedstrijdselectie."

José Izquierdo

"Josken heeft een blessure aan de heup, maar het is minder erg dan aanvankelijk gedacht. De EL-wedstrijd van volgende donderdag (tegen Legia Warschau, nvdr.) komt te vroeg, maar normaal gezien zal hij tegen het weekend dan wel klaar zijn."

Bjorn Engels

"Hij traint momenteel mee met de groep, maar ik kan nog niet zeggen wanneer hij terug op het veld zal staan. De tests in Milaan waren goed en nu trekken we naar München met hem. Hopelijk krijgt hij daar ook groen licht."

En Refaelov, Ibini-Isei en Coopman? 

"Die jongens werken momenteel ook allemaal op het veld aan hun terugkeer", besluit Preud'homme. "Maar ze moeten allemaal natuurlijk eerst testen bij de beloften vooraleer ze in aanmerking komen voor een wedstrijdselectie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties