Reactie Van Veldhoven reageert op kritiek van fans: "Ik werk met de middelen, maar het kwaliteitsverschil is te groot"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Westerlo
| 2 reacties
Van Veldhoven reageert op kritiek van fans: "Ik werk met de middelen, maar het kwaliteitsverschil is te groot"
Foto: © Photonews

Het leven van een trainer kan eenzaam zijn. En daar weet Harm van Veldhoven alles van. De oefenmeester van KVC Westerlo doet werkelijk alles om zijn team erbovenop te krijgen, maar het lukt niet. "En dat doet soms wel eens pijn."

Michel Preud'homme zei het na afloop van de wedstrijd. "We hadden het lastig om in ons spel te komen. KVC Westerlo was duidelijk met een plannetje aan de partij begonnen."

"Ik werk met de middelen die ik heb", kregen we te horen bij Harm van Veldhoven. "We hebben gestreden, maar het was duidelijk dat er een groot kwaliteitsverschil is."

Ik wil het ook anders, maar fans zien alles door een andere bril

Harm van Veldhoven

Het was dan ook vreemd dat de fans - na een 'logisch' verlies tegen een topclub - blijven vragen om het ontslag van de Belgische Nederlander. "Ik wil het ook anders, maar fans zien alles door een andere bril."

"Ik wil die kritiek wel doorbreken", blijft van Veldhoven opvallend positief. "Maar ik kan er helemaal niet van winnen. Ik neem onze supporters niets kwalijk, maar ik wil toch ook realistisch blijven."

Het voorbeeld van Lokeren

Van Veldhoven besloot dan ook met een hoopgevende boodschap. "Enkele dagen geleden stond Sporting Lokeren nog naast ons. Ze hebben een keertje gewonnen en schoven enkele plaatsen op. Het kan dus enorm snel gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties