Fans Kortrijk en Mechelen waren het roerend eens: “Een schijtwedstrijd”

Fans Kortrijk en Mechelen waren het roerend eens: “Een schijtwedstrijd”
Foto: © photonews

KV Kortrijk en KV Mechelen maakten er niet de meest onvergetelijke zaterdagavond van in het Guldensporenstadion. Fans van beide teams waren dan ook niet tevreden, zelfs niet die van winnaar Kortrijk.

Mechelen zat het diepst, na alweer een nederlaag op verplaatsing. Met 15 punten uit evenveel wedstrijden is het lachen de fans ondertussen al vergaan.

“Dit was gewoon een schijtwedstrijd”, klonk het bij enkele Mechelse fans. “Het is onbegrijpelijk: keer op keer gaan we op dezelfde manier in de fout. Veselinovic was niet goed, maar Naessens bleef wel erg lang op de bank zitten.”

Ook op Twitter was de aanhang van geel en rood erg kritisch: bloed, zweet en tranen is er niet meer bij, merken ze op. En om te lachen is het al helemaal niet.

Kortrijk dan. Met 21 punten – merk op dat dat er nauwelijks zes meer zijn dan Malinwa – doet de club zelfs mee voor de zesde plaats en dus play-off 1. “Het spel was niet zo vlot, maar de punten zijn binnen”, kirde Johan Walem.

En toch: ook de fans van de Kerels kunnen er niet meer om lachen: “Het wordt eens tijd dat we punten pakken met voetbal”, fluisterde Gerrit ons toe. “Want op deze manier valt enkel te lachen met de einduitslag.”

En ook hier op Twitter kritische zielen:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties