Reactie Raman was in z'n sas: "Eens op snelheid houden ze mij niet tegen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 2 reacties
Raman was in z'n sas: "Eens op snelheid houden ze mij niet tegen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benito Raman had enkele kansen nodig tegen Westerlo, maar scoorde én lokte een strafschop uit. De jonge Gentse spits lijkt helemaal terug.

Hij had er wel een pak kansen voor nodig. "De eerste kans die ik kreeg, moest binnen. Daar mag geen twijfel over bestaan. Ook van die twee, drie andere mocht er eentje in. Ik ben iemand die veel kansen nodig heeft", aldus Raman.

"Eens die eerste binnen gaat, ligt de volgende er meestal ook in", aldus de zelfverzekerde spits. "Ik kon er drie of vier maken." Hij had ook een groot aandeel in de penaltygoal van Kums. "Ik snap echt niet waarom Schuermans daar ging tackelen."

Snap echt niet waarom Schuermans tackelde

"Ik was op volle snelheid en het enige wat ik zou kunnen doen was voorzetten. Toen ik hem zag tackelen ging ik er uiteraard over." Schuermans en Ruyssen, ex-Gent, hadden een slechte dag tegen de aanval van Gent.

"Ik ken Gilles en ik weet dat ik sneller ben. Pas op, hij is ook niet de traagste van allemaal, maar eens ik op snelheid ben gaan er heel weinig mij tegenhouden. Nu was het gewoon de beurt aan Ruyssen en Schuermans, zeker?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties