Storm terug naar Jan Breydel: "Wat ik ga doen als ik zou scoren?"

Storm terug naar Jan Breydel: "Wat ik ga doen als ik zou scoren?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Nikola Storm wordt het een belangrijke wedstrijd vandaag in Jan Breydel. Hij speelt namelijk tegen zijn geliefde Club Brugge. "Ik kijk er naar uit om te spelen tegen blauw-zwart."

Van Club Brugge mag dat gewoon, want er is geen clausule opgenomen in het contract daarover. "Ik zie het wel zitten", knikt de winger van Zulte Waregem. "Ik heb de voorbije weken hard gewerkt, maar of ik zal spelen hangt natuurlijk van de coach af."

"Speciaal is het zeker, want het is toch een beetje thuiskomen. Ik ben er de voorbije zeven jaar toch een beetje opgegroeid. Ik heb nog veel contact met een aantal ploegmaats, al hebben we nog niet veel over de wedstrijd gesproken."

De bezoekende kleedkamer op Jan Breydel brengt herinneringen naar boven - Nikola Storm

"Club is dus zeker een beetje de club van mijn hart. Maar voorlopig ligt de volle focus bij Zulte Waregem, waar ik nu enkele maanden ben. Er is geen aanwijzing om te denken dat ik in januari zal terugkeren, dus ligt mijn concentratie dit jaar bij Essevee."

Storm heeft overigens een speciale relatie met de bezoekende kleedkamer: "De clubbeloften maken daar doorheen de week gebruik van. Daar heb ik dus eigenlijk mijn plekje bij de A-kern van Club Brugge ooit verworven."

Rest de vraag: hoe zullen de supporters op hem reageren? "Ik denk wel dat ik een warme ontvangst zal krijgen. Het zou raar zijn als ze me zouden uitfluiten. Wat ik ga doen als ik ga scoren? Dat weet ik nog niet, zover zijn we nog lang niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties