Dit is ons team van de week: iedereen rond de middenstip!

Dit is ons team van de week: iedereen rond de middenstip!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Elke week opnieuw verkiezen we de beste 11 spelers van het weekend in een zogeheten team van de week. Dit weekend doen we dat iets onconventioneler dan anders.

We gingen op zoek naar doelmannen (Hubert, Ovono, Bossut, Van Langendonck) en spitsen (Vossen, Coulibaly, ...), maar kwamen uiteindelijk tot de conclusie dat het leeuwendeel van de sterke spelers dit weekend op het middenveld speelden.

Hetzij als hoge flankverdedigers (denk maar aan Tim Matthys tegen KV Oostende), hetzij als vleugelaanvaller (Dejaegere die samen met Kums en Neto Westerlo op een hoopje speelde) of als centrale middenvelder.

Minuut stilte

Maric was een lichtpuntje bij Waasland-Beveren, Cissé, Vormer én Kums toonden zich alledrie fantastische verdedigende middenvelders, Sofiane Hanni en Victor Vazquez waren dé draaischijven bij uitstek.

En in een week waarin respect centraal stond en een minuut stilte werd gehouden rond de middencirkel voor de slachtoffers van de aanslagen in Parijs, kozen wij dan ook voor een onconventioneel team. Met de 11 beste spelers van het afgelopen weekend 'gewoon' rond de middencirkel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties