Controversiële zaakwaarnemer moet Musonda Jr. aan nieuwe ploeg helpen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 23 reacties
Controversiële zaakwaarnemer moet Musonda Jr. aan nieuwe ploeg helpen
Foto: © photonews

Vorige week raakte bekend dat Standard en RSC Anderlecht pogingen zouden willen ondernemen om Charly Musonda Jr. naar België te halen, maar het blijft afwachten of de middenvelder een overstap naar de Jupiler Pro League wel ziet zitten.

Het zou namelijk best kunnen dat het goudklompje van Chelsea, waar hij geen uitzicht heeft op speelminuten, hoger mikt dan een Belgische club. Volgens Het Laatste Nieuws weigerde hij afgelopen zomer zelfs al een uitleenbeurt aan het Nederlandse Vitesse.

Om aan een nieuwe club te geraken, nam Musonda alvast een nieuwe zaakwaarnemer onder de arm. Aidy Ward, de man die de miljoenentransfer van Raheem Sterling van Liverpool naar Manchester City regelde, moet onze landgenoot zo snel mogelijk aan speelminuten helpen bij een andere club.

Anderlecht?

Het is dan ook maar de vraag of een verhuur aan zijn ex-club Anderlecht tot de mogelijkheden behoort. Vorige week liet hoofd jeugdopleidingen Jean Kindermans nog het volgende aan onze redactie weten: "Wie zegt dat wij  niet bezig zijn met Charly?" Het volledige interview kan je hier nog eens nalezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties