Reactie Enoh scoort eindelijk voor Lokeren, mede dankzij Copa: "Daarom liep ik naar hem toe"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Lokeren
| 0 reacties
Enoh scoort eindelijk voor Lokeren, mede dankzij Copa: "Daarom liep ik naar hem toe"
Foto: © photonews

Hij heeft er meer dan vier maanden op moeten wachten, maar zondagavond tegen KV Kortrijk was het dan toch zover: Lewis Mbah Enoh scoorde zijn eerste doelpunt in loondienst van Sporting Lokeren. En of hij daar blij mee was.

Na zijn doelpunt, een belangrijk doelpunt voor Lokeren aangezien het de 1-1 was, trok de Kameroener zijn shirt uit om te vieren. “Het was een grote opluchting, dat kan ik wel zeggen. Maar of ik iets speciaal voelde? Goh, neen… Dat niet”, bleef Enoh bescheiden na de match.

“Maar als aanvaller heb je goals nodig om het vertrouwen te behouden. Ik ben ontzettend blij, vooral omdat het een belangrijke goal was en dat we uiteindelijk de drie punten konden pakken.”

"Copa is een bron van inspiratie, een voorbeeld"

De huurling van Sporting Lissabon liep na zijn goal ook naar Barry Copa. “Hij is een echte bron van inspiratie én een voorbeeld. Hij heeft al zoveel bereikt tijdens zijn carrière, maar hij is precies nog een jong veulen. Hij wil altijd winnen.”

“Hij heeft de voorbije weken en maanden vaak op me ingepraat en hij is me blijven steunen. Na mijn doelpunt wilde ik hem dan ook bedanken door met hem te vieren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties