Anderlecht ziet Gentse versnelling: "We spraken over G5 om KAA Gent een plezier te doen"

Redactie
| 43 reacties
Anderlecht ziet Gentse versnelling: "We spraken over G5 om KAA Gent een plezier te doen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Herman Van Holsbeeck ziet als geen ander dat KAA Gent zich de voorbije maanden netjes bij de Belgische top heeft gevoegd. De manager van RSC Anderlecht weet wat de landskampioen te wachten staat. "Welcome to the club."

"We namen KAA Gent vroeger bij de G5 om de club een plezier te doen", geeft Herman Van Holsbeeck toe in Het Laatste Nieuws. "Maar vandaag zeg ik: proficiat en chapeau voor de manier waarop de Buffalo's zich tussen de groten geknokt hebben."

Dat wil natuurlijk wel zeggen dat er meer concurrentie is voor RSC Anderlecht. "Het zorgt ervoor dat paars-wit extra gemotiveerd is om te laten zien wie de beste is. Maar langs de andere kant: Gent is een verrijking voor het Belgische voetbal."

KAA Gent zorgt ervoor dat RSC Anderlecht extra gemotiveerd is om te laten zien wie de beste is

Herman Van Holsbeeck

"Ik lees hier en daar dat Laurent Depoitre niet wil bijtekenen. Het wordt interessant om te zien hoe Michel Louwagie, een man waarvoor ik veel respect heb, daarmee zal omgaan. Er zal een paleisrevolutie komen, hé."

En Van Holsbeeck weet waarover hij spreekt. "Ofwel pas je je aan, ofwel blijf je spelers halen van één miljoen euro. Hoedje af als ze daarmee blijven slagen. Maar mijn ervaring zegt dat dat niet kan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties