Hét toernooi van het eindejaar begint met klapper!

Redactie
| 0 reacties
Hét toernooi van het eindejaar begint met klapper!
Foto: © SC

De Soccer Trophy is terug en dat van 19 december tot 03 januari in de Parkloods in Antwerpen. En het eerste weekend was alvast een echte klapper!

De organisatie mag ook dit jaar meer dan honderd teams verwelkomen op het grootste indoor-voetbaltoernooi van Vlaanderen. En het eerste weekend leverde meteen erg leuke zaken op.

Bij de veteranen was BSH Allinn baas boven baas, al was ook de ploeg die laatste eindigde goed voor een prijs: die van de grappigste naam, nietwaar Papahooligans? 

Krasse uitslagen van Kras Antwerpen

Bij de U11 was de eindzege voor Kras Antwerpen, die zo onder anderen Beerschot-Wilrijk én Berchem Sport achter zich lieten. En ook bij de U13 won Kras Antwerpen - na een geweldige finale tegen Futsal Besiktas.

De Soccer Trophy draait overigens niet alleen om voetbal. Er zijn allerhande randactiviteiten voorzien, zoals de 'Christmas Party' op 26 december en - door het succes van die party - ook een New Year's Party op 2 januari. Het volledige programma kan je HIER raadplegen. Kom dus zeker de komende weken een kijkje nemen in Parkspoor Noord.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties