Belangrijke nieuwe informatie in verkrachtingszaak: "Uit pure schaamte"

Redactie
| 58 reacties
Belangrijke nieuwe informatie in verkrachtingszaak: "Uit pure schaamte"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Herve Kage en Aboubakar Kamara bevonden zich de laatste dagen in nauwe schoentjes. Het parket van Kortrijk onderzoekt namelijk hun betrokkenheid bij een groepsverkrachting. Al is er ondertussen wel een nieuwe versie van de feiten.

Enkele dagen terug werd het nieuws naar buiten gebracht dat Herve Kage en Aboubakar Kamara werden verhoord door de politie. KV Kortrijk probeerde de zaak eerst nog binnenskamers te regelen, maar schorste uiteindelijk zijn twee spelers toch uit voorzorg.

Er liep via het parket van Kortrijk een klacht voor groepsverkrachting tegen de twee spelers van Kortrijk, alsook rond enkele andere mannen uit de buurt.

Schaamte

De bal ging aan het rollen na een klacht in november van het 20-jarige meisje dat claimde te zijn verkracht door de vier mannen, waaronder Kage en Kamara.

Zij past nu echter haar verklaring aan: omdat ze wist dat er beelden rondgingen in en rond Kortrijk heeft ze uit schaamte gezegd dat ze verkracht werd. Blijkbaar zou ze volgens Het Nieuwsblad toch hebben ingestemd met seks. Rest de vraag: zijn de dagen van de twee spelers ondanks alles niet toch al geteld?  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties