Topmanager van Anderlecht reageert: "Ik heb helemaal geen impact gehad op het dossier van Boussoufa"

Redactie
| 4 reacties
Topmanager van Anderlecht reageert: "Ik heb helemaal geen impact gehad op het dossier van Boussoufa"
Foto: © Photonews

Het tussenseizoen werd bij momenten helemaal beheerst door de mogelijke terugkeer van Mbark Boussoufa bij RSC Anderlecht. De transfer kwam er uiteindelijk niet door onenigheid in de bestuurskamer. Jo Van Biesbroeck reageert.

Besnik Hasi, Herman Van Holsbeeck en zelfs Roger Vanden Stock leken bij momenten helemaal overtuigd van de terugkeer van Mbark Boussoufa. "Hij is dé ontbrekende schakel in de kern", werd er bij momenten zelfs geopperd. 

Maar de transfer sprong af. Naargelang de bron lag het loon van de Marokkaan te hoog, maar er was ook verdeeldheid in de bestuurskamer over het terughalen van Bous. Zo werd Jo Van Biesbroeck met de vinger gewezen.

Er werd in eer en geweten beslist dat het niet opportuun was om Mbark Boussoufa terug te halen

Jo Van Biesbroeck

"Ik heb helemaal geen impact gehad op het transferdossier van Boussoufa", vertelt de voormalige topman van AB Inbev in Het Laatste Nieuws. "Dat zou overigens ongezond geweest zijn."

"Anderlecht heeft mensen met kennis van zaken die in eer en geweten beslissen over zo'n transfers. In de zaak van Boussufa was het niet opportuun om hem terug naar het Astridpark te halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties