De grootste talenten van 2015? Daar zitten twee Belgen bij!

De grootste talenten van 2015? Daar zitten twee Belgen bij!
Foto: © photonews

2015 was een boerenjaar voor de Belgen. De Rode Duivels op nummer 1 op de wereldranglijst, de U17-lichting die derde werd op het WK in Chili, ... En dat is ook de internationale pers allemaal niet ontgaan. In het rijtje talenten vinden we twee Belgen in de top-11.

Bij de 11 toppers onder de 21 jaar volgens Calciomercato worden liefst twee Belgen genoemd. Dante Rigo en Wout Faes speelden beiden een erg degelijk WK in Chili, genoeg voor een nominatie.

Zowel de speler van PSV als die van Anderlecht staan tussen het kruim van het toekomstig talent. Ook onder anderen Victor Osimhen - een target van Anderlecht en op het WK U17 actief voor Nigeria - wordt genoemd.

Rigo heeft een geweldig overzicht

Faes is het prototype van de moderne verdediger

Rigo wordt geroemd om zijn fabuleuze traptechniek - zo ging er op het WK een heerlijke vrije trap binnen - en zijn geweldig overzicht. Interesse van Juventus zou niet onlogisch zijn, klinkt het.

Faes van zijn kant lost alles op in de verdediging en is een echte kloon van David Luiz volgens het Italiaanse magazine. Hij is het prototype van de moderne verdediger. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties