Lombaerts terug naar AA Gent? Rode Duivel schept zelf duidelijkheid over wanneer hij al dan niet terugkeert

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Lombaerts terug naar AA Gent? Rode Duivel schept zelf duidelijkheid over wanneer hij al dan niet terugkeert
Foto: © Photonews

Nicolas Lombaerts werd tijdens de voorbije maanden al enkele keren in verband gebracht met een terugkeer naar KAA Gent, maar voorlopig is onze landgenoot opnieuw een vaste waarde bij Zenit Sint-Petersburg.

En als het van Lombaerts afhangt, hoeft daar niet meteen verandering in te komen. In de nabije toekomst terugkeren naar Gent zit er dan ook niet in. “Niet in januari, ook niet in juli. Ik heb bij Zenit nog een contract voor twee en een half jaar en ik denk niet dat ik komende zomer al naar België terugkeer”, zegt de verdediger in Sport/Voetbalmagazine.

"Mijn doel is zo lang mogelijk bij Zenit of een andere buitenlandse topploeg te voetballen. Ik denk niet dat de club me gratis laat gaan voor bewezen diensten. De som die ze voor mij zouden vragen zal niet te betalen zijn voor een Belgische club."

Geen vragende partij voor transfer

Bovendien is Lombaerts opnieuw titularis bij Zenit, waardoor hij zelf absoluut geen vragende partij is voor een transfer. "Afgelopen zomer was er even informeel contact met Gent”, geeft de Rode Duivel toe. “Maar er was ook interesse van andere clubs.”

“Logisch, gezien de situatie toen, omdat ik niet speelde. Ik heb in elk geval geen spijt dat ik afgelopen zomer niet naar Sunderland ben gegaan, als ik zie waar ze nu staan. Ik ben blij dat ik toen doorgebeten heb en nu weer titularis ben bij Zenit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties