Belgische topclubs wilden hem allemaal, maar plots is het windstil rond deze man

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Belgische topclubs wilden hem allemaal, maar plots is het windstil rond deze man
Foto: © photonews

KAA Gent, KV Oostende, Club Brugge én RSC Anderlecht: allen informeerden ze aan het einde van 2015 bij KV Kortrijk naar Benoit Poulain. De Fransman ontpopte zich zo tot de meest gewilde verdediger van België, maar voorlopig is hij nog niet weg…

De transfermarkt opende enkele dagen geleden zijn deuren, maar tot nader order staat Benoit Poulain nog steeds onder contract bij KV Kortrijk. Het is voorlopig ook écht windstil rond de verdediger, zo vernam onze redactie.

Transfer, nieuw contract of transfervrij weg?

Voor Nieuwjaar stonden topclubs uit de Jupiler Pro League nog in de rij om Poulain in te lijven, maar voorlopig laten ze niets meer van zich horen. Kortrijk wil best meewerken aan een transfer in januari, aangezien het contract van de Franse verdediger na dit seizoen afloopt.

Maar nu de concrete interesse voorlopig uitblijft, blijft Poulain dus gewoon bij Kortrijk. De Kerels kijken tijdens de transferperiode nog even de kat uit de boom, maar staan langs de andere kant ook nog steeds open om rond de tafel te gaan zitten met Poulain en te spreken over een contractverlenging.

Kortrijk speurt naar opvolgers

Als Poulain toch nog mocht vertrekken, dan speelt KVK zo na Zarko Tomasevic (na het seizoen naar KV Oostende) opnieuw een belangrijke schakel kwijt.

Met het oog op volgend seizoen zijn de West-Vlamingen alvast op zoek naar defensieve versterking. Er zullen wellicht twee nieuwe centrale verdedigers gehaald worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties