"De killer die we misten" spreekt klare taal: "Fans vanaf vrijdag gelukkig maken"

"De killer die we misten" spreekt klare taal: "Fans vanaf vrijdag gelukkig maken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk maakte dinsdagavond wereldkundig dat Nikolaos Karelis de gelederen komt versterken. De Griekse aanvaller is ein-de-lijk van Racing Genk en dat maakt iedereen gelukkig: de speler zelf, de coach en de technisch directeur.

"Hij heeft een heel goed gevoel waar de bal valt", legt Dimitri De Condé uit op een persconferentie in Genk. "Wat we nog misten was een echte killer, die gedurende een wedstrijd 20 minuten afwezig is en er dan ineens staat. Hij heeft de feeling en de explosiviteit."

"Nu is het aan hem om te bewijzen dat zijn niveau enkel omhoog kan gaan. In een fysieke competitie als de Belgische is het aan hem om te tonen dat hij dit ook aan kan", aldus nog De Condé.

Stadion is als een kooi en de supporters zijn fanatiek -

Want - en daar is iedereen het bij Genk over eens - voetballende mogelijkheden en kwaliteiten zijn er wel degelijk al bij de Smurfen. "We zochten sinds dag 1 iemand om een match open te breken", is Peter Maes duidelijk. "Met Nikolaos ben ik tevreden, nu kunnen we verder werken en op verschillende manieren een wedstrijd aanvatten."

Karelis zelf wil er meteen staan: "Ik wil vanaf vrijdag de fans gelukkig maken. Genk liet me van in het begin zien dat ik hun eerste keuze was. Ik was blij met hun interesse. Het stadion is als een kooi en de supporters zijn fanatiek, daar hou ik van."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties