Officieel: Charleroi pakt uit en haalt 'Griekse Messi' naar België

Timothy Collard
Timothy Collard
| 35 reacties
Officieel: Charleroi pakt uit en haalt 'Griekse Messi' naar België
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Charleroi heeft een nieuwe speler voorgesteld. De ploeg uit 'het Zwarte land' is er met Sotiris Ninis in geslaagd om een opvallende naam naar de Jupiler Pro League te halen. De Griek zette zijn krabbel onder een tweejarig contract.

De transfer van Ninis hing al enkele dagen in de lucht, maar toch is het opmerkelijk dat Charleroi de Griek naar ons land weet te halen. Enkele jaren geleden stond Ninis namelijk nog te boek als één van de grootste Griekse talenten. Het leverde hem zelfs ooit de bijnaam 'Griekse Messi' op.

Ninis debuteerde op jonge leeftijd in het eerste elftal van Panathinaikos en versierde door zijn goede prestaties een transfer naar het Italiaanse Parma. In Italië kon de aanvallende middenvelder zich echter niet doorzetten en na een uitleenbeurt aan PAOK keerde hij terug naar zijn oude club Panathinaikos.

Tegen Club Brugge

Met die club speelde hij aan het begin van dit seizoen nog Europees tegen Club Brugge en nu komt de Griek dus opnieuw naar ons land. Bij Charleroi tekende hij een contract voor twee seizoenen met optie op twee extra jaren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties