Reactie Butelle kijkt al vooruit: "We hebben nog alle kansen op de finale"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Gent
| 28 reacties
Butelle kijkt al vooruit: "We hebben nog alle kansen op de finale"
Foto: © Photonews

Ludovic Butelle was goed op weg om zich tot man van de match te kronen in de bekerwedstrijd tussen KAA Gent en Club Brugge. Maar in de slotfase moest de Fransman dan toch nog een tweede doelpunt incasseren.

Ludovic Butelle hield Club Brugge al na amper twintig minuutjes in de race. De Fransman had al een lekkere save uit de handschoenen geschud op een kopstoot van Stefan Mitrovic en hield Sven Kums van een strafschopdoelpunt.

Ook na de pauze toonde de nieuwkomer zich een betrouwbaar sluitstuk. "Het verschil met Club Brugge nu en enkele weken geleden", hoorden we meermaals op de perstribune. "Deze doelman pakt wel punten."

Club Brugge stond veel te laag te verdedigen

Ludovic Butelle

Al mocht het in de Ghelamco Arena niet zijn. "Ik ben ontgoocheld met het resultaat", vertelt Butelle. "We stonden dan wel met een man minder op het veld, maar toch stonden we veel te laag te verdedigen. Daardoor lieten we KAA Gent voetballen."

"Maar we hebben nog alle kansen op de finale van de Beker van België", besluit de Franse doelman. "2-1-verlies is uiteindelijk geen slechte uitgangspositie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties