Ruim 60 OHL-fans draaien de rollen om en komen Ruytinx aanmoedigen in debuutmatch tegen Leuvense 'rivaal' Tienen

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 14 reacties
Ruim 60 OHL-fans draaien de rollen om en komen Ruytinx aanmoedigen in debuutmatch tegen Leuvense 'rivaal' Tienen
Foto: © photonews

Na een stage op Spaanse bodem is Beerschot-Wilrijk klaar om de laatste rechte lijn van het seizoen in te gaan. Mét de debuterende Bjorn Ruytinx die er vanavond tegen KVK Tienen niet alleen voor staat.

El Toro duikt nog regelmatig op aan de Leuvense Dreef. Maar vanavond zijn de rollen omgekeerd en zakken de OHL-fans af naar Het Kiel om Ruytinx aan te moedigen in zijn debuutmatch voor Beerschot-Wilrijk. Opvallend, want op hetzelfde moment gaat OH Leuven op bezoek bij Zulte Waregem.

"Een duel tegen Tienen is een speciaal matchke voor de Leuvenaars", beseft Ruytinx in gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik ken heel veel OHL-supporters, van fans die in het sfeervak zitten tot in de business seats. Ik denk niet dat het bij 60 man stopt dat naar Antwerpen afzakt."

Ik weet wat me te doen staat, invallen en scoren

En dus weet de aanvaller wat hem te doen staat. "Inderdaad, invallen en scoren. (lacht) Maar ik ben nog niet helemaal zeker dat ik erbij zal zijn. Er volgen nog twee à drie afvallers. In de basiself die het goed deed de jongste weken, verwacht ik geen wijzigingen. Maar ik reken erop dat ik in de kern zit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties