Reactie Deschacht reageert opvallend: "De fans hebben gelijk" en "Na mijn carrière geef ik mijn mening over Vanden Borre"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Sint-Truiden
| 129 reacties
Deschacht reageert opvallend: "De fans hebben gelijk" en "Na mijn carrière geef ik mijn mening over Vanden Borre"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het geroep tegen Besnik Hasi en vóór een terugkeer van Anthony Vanden Borre blijft een thema bij de Anderlecht-fans. Maar hoe gaat een routinier als Olivier Deschacht met die gespannen situatie om?

"Het is niet gemakkelijk voor ons. Ik ken ze al lang. Ik vind dat ze gelijk hebben", verraste Olivier Deschacht na de winst op het veld van STVV.

Gelijk met wat ze roepen over de coach of de smeekbede om een terugkeer van Vanden Borre? "Daar ga ik niet in detail op ingaan. Ze hebben wel gelijk dat ze ontevreden zijn. Ze houden ons extreem met de voeten op de grond, maar ze waren ook weer voltallig aanwezig."

Over Vanden Borre heb ik eens goed nagedacht

Olivier Deschacht

Over de zaak Vanden Borre heeft Deschacht wel een mening, maar nu niet. "Ik heb er eens goed over nagedacht. En als ik stop met voetballen ga ik er mijn mening over geven. Of het zo erg is? Ik vind dat iedereen een derde kans verdient. Voor de rest mag je me bellen na mijn carrière", besloot de verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties