Reactie KV Mechelen baalt (nog meer): "Een week waarin ze alle stront hebben binnengegooid"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Charleroi
| 9 reacties
KV Mechelen baalt (nog meer): "Een week waarin ze alle stront hebben binnengegooid"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat een week was dat toch voor KV Mechelen? Dopinggeval, een halve kern geblesseerd, je reservedoelman die even gaat rebelleren en dan nog een 0-2 op Charleroi uit handen geven. Begin er maar eens aan om het vertrouwen hoog te houden.

Tim Matthys had het nog nooit meegemaakt in zijn toch rijkgevulde carrière. "We konden ons seizoen vandaag afgesloten hebben. Naar PO1 hoeven wij niet meer te kijken, maar als we gewonnen hadden, waren we gered", aldus de rechtervleugel. "En hoe weer. Een goal uit buitenspel en die tweede... Als hij dat bedoelde, is het terecht een wereldgoal."

"Nee, zo'n week heb ik nog nooit meegemaakt. Het is alsof ze gezegd hadden: 'We gaan alle stront eens binnensmijten en trek er je plan mee'. Zo'n negatieve sfeer is nooit goed. Op de duur draait het meer om randzaken dan om voetbal. Maar het heeft niet meegespeeld."

Deze morgen had ik het gevoel dat we er gingen staan

Tim Matthys

Nochtans had Matthys deze morgen getweet dat hij het wel zag zitten: 'Trotseer de hinderpalen door dapperheid'. "Deze morgen had ik het gevoel dat we er gingen staan. Ik wilde absoluut een resultaat neerzetten", verklaarde Matthys. "Maar hopelijk staan we volgende week weer samen en kan ik zeggen dat ons seizoen afgesloten is."

Maar dan moet wel Anderlecht voor de bijl...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties