Wie staat zaterdag onder de lat bij Essevee?

Wie staat zaterdag onder de lat bij Essevee?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem neemt het zaterdagavond op tegen Charleroi. Geen makkelijke match tegen een zwart beest van coach Francky Dury. Mogelijk staat bovendien Kenny Steppe opnieuw in doel.

Eerst het goede nieuws vanuit Waregem: Onur Kaya heeft geen last meer van de voet, terwijl Christophe Lepoint na een kneuzing van het bekken tegen Westerlo toch heeft kunnen meetrainen deze week.

Ook Marvin Baudry wordt gerecupereerd tegen de Zebra's, zijn schorsing is achter de rug. En zo heeft Francky Dury zowel in de verdediging als op het middenveld opnieuw wat meer opties om te schuiven, zeker omdat met Meïté een extra middenvelder kwam die meteen inzetbaar lijkt.

Bossut is het vraagteken

Rest de vraag: raakt Sammy Bossut klaar voor het treffen met Charleroi? Hij kon deze week nog niet echt doortrainen na rugproblemen - die hem ook tegen Westerlo al aan de kant hielden. De komende dagen zal moeten blijken of hij 100% fit raakt voor zaterdag.

Ook Karel D'Haene en Chuks Aneke zullen er beiden met knieproblemen niet bij zijn in het Regenboogstadion. Zij blijven rustig verder revalideren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties