Antwerp onderschat Lommel niet: "We pakten daar de overwinning, maar hadden geen drie punten verdiend"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 21 reacties
Antwerp onderschat Lommel niet: "We pakten daar de overwinning, maar hadden geen drie punten verdiend"
Foto: © SC

De Proximus League trekt zich na een weekje verlof opnieuw op gang. Voor Antwerp FC breken stilaan de laatste weken in tweede klasse aan. "Het klinkt cliché, maar ik wil het allemaal match per match nemen."

David Gevaert was de voorbije maanden als de dood voor de titeluitspraken die rond Antwerp FC werden gedaan. Ook nu blijft de coach van de Great Old met de voetjes op de grond.

"Ik wil dan ook niet zeggen dat we aan de eindsprint beginnen", glimlacht Gevaert. "We moeten nog niet focussen op de eindmeet als die nog twee maanden van ons verwijderd ligt."

We moeten nog niet focussen op de eindmeet als die nog twee maanden van ons verwijderd ligt

David Gevaert

Bovendien oogt het programma van het stamnummer één - onder meer matchen tegen Cercle Brugge, Union SG en KAS Eupen - ook vrij zwaar. Enkel KMSK Deinze en KVV Coxyde hebben niets meer te winnen of te verliezen dit seizoen.

"Maar de naam van de tegenstander speelt helemaal geen rol. Antwerp bezit de wijsheid niet om een tegenstander anders te benadrukken. Ook thuis hebben we het al regelmatig lastig gehad."

Op een diefje

Zaterdag komt Lommel United op bezoek. "Ik herinner me nog dat we in Limburg op een diefje zijn gaan winnen. Het was 0-1, maar we pakten daar meer punten mee naar huis dan het aantal waar we recht op hadden. Maar dat was ook de enige keer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties