VKtv trok naar Schiervelde en liet zich rondleiden door Yves Vanderhaeghe én Franky Van der Elst

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Roeselare
| 0 reacties
VKtv trok naar Schiervelde en liet zich rondleiden door Yves Vanderhaeghe én Franky Van der Elst
Foto: © SC

KV Oostende ontvangt zaterdag Sporting Charleroi... op Schiervelde. De West-Vlamingen verhuizen even naar Roeselare tijdens de bouw van het nieuwe Albertpark. VKtv liet zich rondleiden door Yves Vanderhaeghe en Franky Van der Elst.

Want zeg nu eerlijk? Wie is er beter geplaatst dan deze twee heren om een wandeling door Schiervelde te maken? Franky Van der Elst is de huidige coach van de withemden, terwijl Yves Vanderhaeghe jarenlang in Roeselare heeft gevoetbald.

Het werd een interessante babbel over voetbal. En heel leuk detail: beide heren verwachten - of beter gezegd: hopen - dat KVO op de vierde plaats zal eindigen. Met andere woorden: we zien de Kustboys volgend seizoen terug op het Europese toneel!

"Ik wil eerst en vooral zeggen dat we goed ontvangen zijn in Roeselare", vertelt Vanderhaeghe. "We trainden ondertussen al op het hoofdveld van Schiervelde. Ik moet zeggen: het ligt beter dan sommige velden van eersteklassers."

KV Oostende kan héél veel betekenen in play-off 1

Franky Van der Elst

De Kustboys hopen alleszins dat de aanhang van Roeselare even voor KVO zal gaan supporteren. "Ik zal er alleszins bijzijn als ik kan", belooft Van der Elst alvast zijn steun!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties