Degryse neemt geen blad voor de mond en is erg hard voor deze Club-spelers in het bijzonder

Timothy Collard
Timothy Collard
| 37 reacties
Degryse neemt geen blad voor de mond en is erg hard voor deze Club-spelers in het bijzonder
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge liet het zondag afweten tijdens de bekerfinale en zo ging Standard met de trofee aan de haal. Analist Marc Degryse zag niet het beste blauw-zwart aan het werk en is dan ook erg hard voor enkele spelers.

Thomas Meunier speelde ronduit zwak. Het is begrijpelijk dat hij niet is opgeroepen door de bondscoach. Bij het eerste doelpunt van Standard liet hij zich aan de binnenkant passeren door Dompé, om vervolgens nog kwaad te zijn op zijn ploegmaats. Hoe wil deze Meunier een transfer naar een betere competitie afdwingen?”, vraagt Degryse zich af in Het Laatste Nieuws.

"Vanaken ontliep zijn verantwoordelijkheid"

Marc Degryse

“Voorts had het middenveld van Club het bijzonder moeilijk. Simons speelde een lastige wedstrijd na zijn snelle gele kaart, Vormer was niet de beste Vormer, en wat dan gezegd van Vanaken?"

"Hij ontliep zijn verantwoordelijkheid door vaak de bal niet op te eisen, en als hij aan de bal kwam, was hij die even snel weer kwijt. Vanaken heeft het spel niet naar zich toe kunnen trekken.”

"Het enige wat Izquierdo pijn deed, was zijn eigen enkel"

Marc Degryse

En Degryse zag nog twee spelers die het niet goed deden. “Voorin stelden ook Diaby en Izquierdo teleur. Het enige wat Izquierdo pijn deed, was zijn eigen enkel. Er bleef op offensief vlak maar één speler overeind, vond ik, en dat was Refaelov", besluit Degryse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties