Ook Standard, Zulte Waregem en Kortrijk reageren op hun licentieproblemen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Ook Standard, Zulte Waregem en Kortrijk reageren op hun licentieproblemen

Dinsdag raakte bekend dat Moeskroen, STVV, Standard, Zulte Waregem en KV Kortrijk op dit moment nog niet in orde zijn met hun licentiedossier. STVV reageerde vrijwel onmiddellijk, nu deden ook de andere clubs dat.

KV Kortrijk: "Nog nooit zo'n sterk dossier ingediend"

Bij KV Kortrijk maken ze zich geen zorgen. “Wij moeten voor 8 april beschikken over een trainer met een Pro Licence-diploma en daar zullen we in slagen ook. We hebben trouwens nog nooit zo’n sterk licentiedossier ingediend als dit jaar”, zegt algemeen manager Matthias Leterme in Het Laatste Nieuws.

Standard: "Er ontbreekt nog document"

Net als bij Kortrijk, weet men ook bij Standard wat er nog moet gebeuren om het licentiedossier in orde te brengen. “Er ontbreekt nog een document dat de schadevergoeding bevestigt die we betaalden voor het vroegtijdig stopzetten van het contract van Ajdarevic en het bewijs dat we KV Mechelen betaalden voor Kosanovic”, liet de club weten.

Zulte Waregem: "Alle hoop op goeie afloop"

Zulte Waregem tot slot, reageerde kort op het nieuws. “We hebben alle hoop op een goeie afloop.” De reactie van STVV kan u in dit artikel nog eens nalezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties