UPDATE: Poulain moet officieel verschijnen voor Geschillencommissie Hoger Beroep

Redactie
| 89 reacties
UPDATE: Poulain moet officieel verschijnen voor Geschillencommissie Hoger Beroep
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Het Bondsparket is niet akkoord met de ene speeldag schorsing die de Geschillencommissie Benoît Poulain heeft opgelegd. Het orgaan gaat dan ook in beroep. Club Brugge kan er niet om lachen.

UPDATE: De KBVB heeft officieel gecommuniceerd over de zaak Benoit Poulain. Het Bondsparket tekent nu beroep aan tegen het vonnis van de Geschillencommissie. Dat bevestigde de KBVB donderdag.

Het Bondsparket vorderde in eerste instantie twee speeldagen schorsing - waarvan slechts eentje effectief - voor Benoît Poulain na zijn rode kaart in de wedstrijd tussen KV Oostende en Club Brugge.

Club Brugge ging in beroep en kreeg gelijk van de Geschillencommissie. Alhoewel? Dat orgaan oordeelde dat één speeldag effectieve schorsing zou volstaan. De West-Vlamingen missen de verdediger dus tegen KAA Gent.

Het Bondsparket wil van de Fransman echter een voorbeeld maken en gaat in beroep tegen de beslissing van de Geschillencommissie. En dat op zich is héél opvallend.

Amper een verschil...

Het Laatste Nieuws weet dat Poulain zich vrijdag nog eens moet verantwoorden. Het Bondsparket zal opnieuw twee speeldagen schorsing - waarvan eentje effectief - vragen. Veel maakt het dus niet uit...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties