Vanhaezebrouck scherp voor Raman, Hajradinovic en co. "Hadden geen enkele huurling kunnen gebruiken in titelstrijd"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 5 reacties

Uitgaande huurlingen maakten nog geen indruk op Vanhaezebrouck

Vanhaezebrouck scherp voor Raman, Hajradinovic en co. "Hadden geen enkele huurling kunnen gebruiken in titelstrijd"

De opvallende actie van Hajradinovic in de Noorse competitie enkele dagen terug zorgde ervoor dat zijn uitleenbeurt na twee assists opnieuw de verkeerde richting uitging. Ook Hein Vanhaezebrouck is, algemeen gesproken, niet onder de indruk van zijn uitgestuurde zonen.

"Of ik de actie van Haris gezien heb? Wat heeft hij dan gedaan?", wou Vanhaezebrouck niet ingaan op de rode kaart van de Bosnische huurling aan de slag bij Haugesund. Hij wou wel ingaan op de prestaties van de Gentse huurlingen in het algemeen.

Momenteel stalt Gent naast Haris Hajradinovic ook onder meer Marko Poletanovic en Benito Raman bij andere clubs. Heel tevreden met hun prestaties, is hij niet. "We hebben mensen die de jongens op uitleenbeurt volgen en af en toe bekijken we eentje zelf."

"Tot nu toe heb ik bij geen enkele van die jongens spijt dat hij hier niet meer is. Er is niemand die bij gelijk welke ploeg een dermate niveau haalt dat hij zou kunnen meedoen in de titelstrijd in België." Een kleine wake-up call voor Raman en co. dus.

Bekijk hieronder een fragment van de reactie van Hein Vanhaezebrouck. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws