Boskamp uit felle kritiek op nieuwkomers van twee Play-off 1-clubs

Redactie
| 29 reacties
Boskamp uit felle kritiek op nieuwkomers van twee Play-off 1-clubs
Foto: © photonews

Johan Boskamp neemt geen blad voor de mond, dat wisten we al langer. Lees wat hij te vertellen heeft over de transfers van KAA Gent en KV Oostende.

In de winterstop haalde KAA Gent maar liefst zeven nieuwkomers naar de Ghelamco Arena om de kern te versterken voor de titelstrijd: "Maar tot nu toe wordt er enkel over Boussoufa gesproken", zegt Boskamp in Het Belang Van Limburg.

"Bous haalt echter niet zijn niveau van vroeger. Hij profiteert enkel van de afwezigheid van Brecht Dejaegere, anders stond hij er waarschijnlijk ook niet in", aldus de Nederlander in zijn ondertussen gekende harde stijl.

"Mijn voorspelling over Rob Schoofs, dat hij niet veel zou spelen, is ook uitgekomen", gaat hij verder. "Hij was beter nog tot het einde van het seizoen bij STVV gebleven. Het totale plaatje ziet er dus somber uit. Je kan voorlopig niet van een geslaagde transferperiode spreken", concludeert de analist.

Oostende onder de loep

KV Oostende krijgt het ook te verduren van Bossie: "El Ghanassy is een 'enfant terrible' maar hij kan in principe lekker ballen. Tot nu toe komt dat er gewoon niet uit. Godeau is eerder een versterking in de breedte en Pedersen komt niet uit de verf. Als je dat bij mekaar optelt, heb je ook niet goed ingekocht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties