Reactie Vanderhaeghe weet het zelf niet: "Ik ben tevreden" en "Te veel spelers onder hun niveau"

Vanderhaeghe weet het zelf niet: "Ik ben tevreden" en "Te veel spelers onder hun niveau"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was wat verwarrend, het interview dat Yves Vanderhaeghe gaf na de wedstrijd. Hij opende met deze veelzeggende zin: "Ik ben tevreden over de wedstrijd." Dat moest hij toch eens nader uitleggen.

Want dan had hij blijkbaar niet dezelfde match gezien als wij. Gedurende 70 minuten was Oostende nergens, de laatste twintig minuten waren blijkbaar beter en die bleven hangen.

"We zijn goed begonnen aan de match. We hebben toch wat kansen afgedwongen en speelden vrij goed voetbal", vond Vanderhaeghe. "Mijn collega paste zich zelfs aan. Hein koos ervoor om met lange ballen richting de grote Coulibaly te spelen."

Eerste helft zo snel mogelijk vergeten -

Om daarna toch het geweer van schouder te veranderen. "Die eerste helft moeten we zo snel mogelijk vergeten. Er waren te veel spelers onder hun niveau. We speelden te ver van de man en konden de bal niet in de ploeg houden. Na het doelpunt hebben we afgezien."

"Bij de rust hebben we het één en ander veranderd. Dan hebben we vrijuit gevoetbald en dan begon het wel te draaien. We hebben het Gent moeilijk gemaakt. We verdienden om gelijk te maken", besloot VDH met een positieve noot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties