Reactie Coulibaly: "Getoond dat ik ook in de basis rendeer"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 5 reacties
Coulibaly: "Getoond dat ik ook in de basis rendeer"
Foto: © photonews

Kalifa Coulibaly deed het goed als vervanger van de geblesseerde Depoitre, maar had pech bij zijn grootste kans én viel ook zelf geblesseerd uit. Toch put hij vertrouwen uit zijn prestatie.

Coulibaly is de vaste invaller wanneer Gent een doelpunt moet forceren in de slotminuten, maar de spits wil meer. "Ik heb volgens mij getoond dat ik ook van aan de aftrap nuttig kan zijn voor de ploeg", aldus Coulibaly achteraf.

Hij kreeg de grootste kans van de wedstrijd, maar Ovono verhinderde dat. "Penalty? Hij raakt me, dus is het normaal gezien strafschop én rood. Waarom ik niet meteen trapte? Kijk, ik wou echt zeker zijn dat die bal erin zou gaan. Ik was vermoeid van de actie, dus ging ik wellicht missen."

Waarom niet in één tijd afwerken? Dan zou ik missen

Voor die actie snoepte hij de bal af van Ovono. "De coach had ons laten weten dat Ovono nogal vaak de aanvallers dribbelt. Met dat in het hoofd ging ik naar hem toe." Jammer genoeg eindigde de match met een blessure voor de Malinees.

"Hoe erg het is, dat durf ik nog niet zeggen. Het zijn mijn adductoren, maar ik wil de scan afwachten." Hoe dan ook, als Gent niet kan rekenen op zowel Depoitre als Coulibaly tegen Anderlecht, heeft het een probleem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties