Reactie Ploegmaats én coach lyrisch na wereldgoal Simon: "Onze Messi"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 18 reacties
Ploegmaats én coach lyrisch na wereldgoal Simon: "Onze Messi"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Is Moses Simon terug? Deel 19 van die vraag speelde zich gisteren af in de hoofden van al wie zijn fabelachtige goal mocht aanschouwen. Simon zelf was niet beschikbaar voor commentaar, maar zijn ploegmaats en coach des te meer.

"Dit is de mooiste goal van het seizoen", aldus Hein Vanhaezebrouck. "Hopelijk kan het hem een boost geven, want een goeie Simon is één van de beste spelers van onze competitie." Ook Thomas Matton, auteur van die andere goal, was onder de indruk.

"Vier man pakken, dat is echt wel sterk", aldus de middenvelder van de Buffalo's. "Of ik er zelf ook zo eentje wil maken? Misschien met een één-tweetje kan ik er zo doorheen snijden, maar zoveel spelers dribbelen, dat is meer iets voor hem."

Een goeie Simon is één van de beste spelers van onze competitie

-Hein Vanhaezebrouck

Hét grootste compliment kwam van mede-uitblinker Kenny Saief. "Het is onze Messi, hé." Dat deed ons dan weer denken aan een foto van vorige week. Misschien moet de Argentijnse halfgod van Barça tóch maar eens naar de kleine Nigeriaan bellen.

Bekijk hieronder nog eens de fenomenale treffer van Moses Simon. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties