Reactie Wel vertrouwen, maar geen contractverlenging voor Vreven: "Een coach kan sowieso gemakkelijk weg, hé"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Beveren
| 0 reacties
Wel vertrouwen, maar geen contractverlenging voor Vreven: "Een coach kan sowieso gemakkelijk weg, hé"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stijn Vreven en Waasland-Beveren beslisten afgelopen week om nog een seizoen met elkaar door te gaan. Dat kon tegen KV Kortrijk echter niet met een overwinning gevierd worden.

"Waasland-Beveren bewandelt de weg van de continuïteit", vertelt Dirk Huyck. "Daarom hebben we er ook voor gekozen om door te gaan met Stijn Vreven."

Nochtans had de club gehoopt om hoger te eindigen dan de twaalfde plaats. "Het waren vooral de spelers die dat signaal hebben gegeven", legt de voorzitter uit. "De ploegen lagen dit seizoen dichtbij elkaar, hé."

Een hogere plaats? De ploegen lagen dit seizoen dichtbij elkaar, hé

Stijn Vreven

De gesprekken tussen de Leeuwen en Vreven namen overigens veel tijd in beslag. Het is dan ook opvallend dat enkel het vertrouwen werd bevestigd in de coach, zonder dat het contract werd herzien.

"We hebben doelen gesteld", besluit Huyck. "Een nieuwe overeenkomst sluiten was niet nodig. Een coach kan sowieso gemakkelijk weg, hé. Dat het lang geduurd heeft? We hebben onze tijd genomen."

En wat heeft Stijn Vreven zelf te zeggen?

"Het is niet zo dat er een last van mijn schouders is gevallen", aldus de coach. "Ik zou het al langer gehoord hebben als het bestuur niet tevreden over me was geweest. Al is dit geen garantie. Ik zal wedstrijden moeten blijven winnen." (knipoogt)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties