Hasi ziet Genk als titelkandidaat, maar...: "Als ze er echt bijstaan, wil ik het nog eens zien"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 7 reacties

Besnik Hasi ziet de ploeg die het meest kalm blijft kampioen worden

Hasi ziet Genk als titelkandidaat, maar...: "Als ze er echt bijstaan, wil ik het nog eens zien"
Foto: © photonews

Na dit weekend kunnen ze daar met vier op een hoopje staan bovenaan het klassement in play-off 1. Racing Genk komt zich immers ook in de debatten moeien. Besnik Hasi ziet dat ook en weet waarop het zal aankomen.

De zenuwachtigheid in play-off 1 is duidelijk voelbaar. Veel goeie matchen zagen we nog niet. "De druk speelt mee. Iedereen speelt om niet te verliezen", aldus Hasi. "Behalve Genk? Ja, die mannen hebben nog niet veel te verliezen gehad. Daardoor spelen ze ook vrijuit. Maar wacht tot ze er echt zullen bijstaan en de druk zal komen, dan wil ik het wel nog eens zien."

Ik zal de fout niet maken om Oostende te onderschatten

Hasi kent de play-offs goed genoeg om te weten dat het op details aankomt. En de druk is nu eens bij iedereen voelbaar. "Dat is positief voor ons", lachte Hasi. "Meestal zijn wij alleen het die onder druk staan. Dit is een ander gegeven. De ploeg die het meest kalm zal blijven en gespaard zal worden van blessures zal een grote kans maken."

En KV Oostende, de tegenstander van zondag, ziet hij niet als zwakke broertje. "Oostende is de enige die echt zonder druk kan spelen. Wie zegt dat ze geen punten meer gaan pakken? Tegen ons bijvoorbeeld? Ik zal de fout niet maken om hen te onderschatten." Nu de spelers nog...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties