Anderlecht zet voor volgend seizoen in op... Hein Vanhaezebrouck

Anderlecht zet voor volgend seizoen in op... Hein Vanhaezebrouck
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft al een evaluatie gemaakt van de jaargang en kwam uit op een onvoldoende over de hele lijn. Daarvoor was de 9 op 9 slechts een pleister op de wonde. Besnik Hasi gaat waarschijnlijk het kind van de rekening worden. Als optie 1 denkt Anderlecht aan... Hein Vanhaezebrouck.

Binnen Anderlecht is het kwakkelseizoen hard aangekomen en de nederlaag tegen Oostende zou wel eens de druppel kunnen zijn. En dat zou ook de zwanezang van Besnik Hasi betekenen, die dit seizoen harde klappen te verwerken kreeg.

De man die Anderlecht één titel bezorgde is door de druk van de supporters amper nog houdbaar. Maar wie moet dan de nieuwe trainer worden? Wel, er is al rook geweest en nu is er ook vuur. Hein Vanhaezebrouck is de laatste weken steeds meer in beeld gekomen.

Mogi

Anderlecht zoekt iemand die de kleedkamer met harde hand kan leiden en ook kan opkuisen. Dat Vanhaezebrouck dat al bewees bij Gent heeft bij paars-wit de ogen geopend. Sindsdien zijn beide partijen opvallend lief voor elkaar. Er werden al liefkozingen over en weer gestuurd. Vanhaezebrouck zelf laat geen gelegenheid voorbij gaan om te zeggen wat een grote en mooie club Anderlecht wel is. En bij de Brusselaars roemen ze als wederdienst ook regelmatig zijn kwaliteiten.

Dat Mogi Bayat zijn manager is, gaat er waarschijnlijk geen kwaad aan doen. Bayat is namelijk een regelmatige gast in het kantoor van Herman Van Holsbeeck. Voor volgend seizoen zou Hein de eerste optie worden. De clausule in zijn contract laat Vanhaezebrouck ook toe om onder bepaalde voorwaarden te vertrekken. Vraag is wel wat de sleutelspelers van Gent, die net hun contract verlengden, daarvan zullen denken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties