Hoe geraakt u naar de EK-wedstrijden van de Rode Duivels? Alle informatie vindt u via Voetbalkrant!

Redactie
| 0 reacties
Hoe geraakt u naar de EK-wedstrijden van de Rode Duivels? Alle informatie vindt u via Voetbalkrant!
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Niets is zo leuk als met een bus vol medesupporters naar de voetbal te trekken. Zo kan je ook naar het Europees kampioenschap in Frankrijk! Verschillende supportersgroepen van de Rode Duivels organiseren reizen naar het EK.

Red Karpers

De Red Karpers werken met een richtprijs van €1000. Hiervoor krijg je wel een pak meer dan enkel het busreisje natuurlijk. De groep uit Gent stopt in Deinze, Waregem en Kortrijk voor een reisje van 11 tot 24 juni. Voor die prijs krijg je buiten vervoer en alle verbonden kosten, ook overnachtingen, de helft van de maaltijden en reisbegeleiding. Een volledig overzicht van deze trip kan u hier vinden.

Les Diables du Condroz

Ook deze Waalse club kunt u vinden in het overzicht. Zij bieden voor 270 euro een busreis aan, maar ook overnachtingen van 12 tot 14 juni. Zo kunt u de wedstrijd tegen Italië meepikken in Frankrijk zelf. Ook drank en een broodje op de heenweg zijn inbegrepen. Deze trip vertrekt uit Ciney.

Devils 2 Galaxy

Deze mannen gaan naar de wedstrijd tegen Italië en vertrekken uit Antwerpen. Voor 315 euro krijgt u vervoer heen en terug en twee overnachtingen met ontbijt. Daarnaast is er ook reisbegeleiding voorzien en een bezoek aan de speelstad Lyon.

Veel mogelijkheden

De Rode Duivels zijn populair, dus zijn er vele mogelijkheden. Voor een volledig overzicht kunt u hier terecht. Wij hebben gezorgd voor een makkelijke pagina met alle busreizen. De reizen staan gesorteerd per wedstrijd.

De supportersclubs vertrekken uit alle hoeken van het land. Zo kunt u opstappen richting Frankrijk in Laken met de Belgian Patriots, in Lier met Gere Bij Wimbeldon, in Floreffe met Le Central Rouge, in Meise met Red Island en in Harelbeke met The ComixDevils. Allemaal aan verschillende prijzen en onder verschillende voorwaarden, die ook makkelijk te vinden zijn op onze overzichtspagina!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties