Tweede klasse revolteert: ook derde club tekent beroep aan tegen WS Brussels

Tweede klasse revolteert: ook derde club tekent beroep aan tegen WS Brussels
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ze blijven niet bij de pakken neerzitten in tweede klasse. Nu WS Brussels dreigt naar eerste klasse te promoveren, ziet het er voor vele clubs niet goed uit. Eupen en Seraing dienden al klacht in, maar ook Roeselare moeit zich in de debatten.

"Beste supporters, om alle misverstanden uit de wereld te helpen kan ik jullie melden dat we ons al vorige week reeds gemeld hebben bij de BAS om tussen te komen in de procedure tegen White Star", klinkt het bij de West-Vlaamse club op hun Facebook.

"We hebben dit stil gehouden om in alle sereniteit ons dossier voor te bereiden. Meester Maeschalck zal ons verdedigen in dat dossier. Ook reden van uitstel deze week. Na de uitspraak vandaag hebben ook Eupen en Antwerp zich bij het BAS gemeld om tussen te komen."

Roeselare staat momenteel negende en als WS Brussels zijn licentie volgende week maandag haalt, zou het dus uit de boot voor de profreeks tweede klasse kunnen vallen. Op een reactie van Antwerp is het momenteel nog even wachten, maar waarschijnlijk zullen die ook in beroep gaan tegen de uitspraak gisteren dat Brussels er twee punten bijkrijgt na de match tegen Seraing.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties