Zelfreflectie? Deze landgenoot laat vanuit Turkije doodleuk weten dat hij goed bezig is

Zelfreflectie? Deze landgenoot laat vanuit Turkije doodleuk weten dat hij goed bezig is
Foto: © Photonews

Luis Pedro Cavanda maakte afgelopen zomer de overstap van het Italiaanse Lazio naar het Turkse Trabzonspor. De club heeft het lastig en onze landgenoot is een van de slachtoffers. Maar de verdediger liet via Twitter zelf weten dat het daar eigenlijk goed loopt.

Cavanda speelde nog maar 70 minuten voor België. 61 daarvan verzamelde hij in november vorig jaar, toen kreeg hij een kans in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Italië. Marc Wilmots zag dat het toen goed liep in Turkije voor de rechtsback, al was het in die interland een pak minder. Cavanda kreeg veel kritiek na een matige prestatie.

Ook bij Trabzonspor stond hij in de vuurlinie, de ploeg staat momenteel op een teleurstellende elfde plaats. De club besloot daarom actie te ondernemen, onze landgenoot is samen met Marko Marin (ex-Anderlecht), Erkan Zengin, Fatih Atik en Özer Hurmaci en Sefa Yilmaz voor onbepaalde tijd geschorst en ze moeten individuele trainingen afwerken.

Maar de 25-jarige verdediger liet doodleuk weten dat hij het eigenlijk goed doet. Buiten centrale verdediger Mustafa Yumlu, was hij de meest gebruikte speler bij Karadeniz Firtinasi. Dat toonde hij aan in onderstaande tweet. Is hij een optie voor de rechtsback, knelpuntpositie bij onze nationale trots? 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties