Hervé Kagé had Charleroi liever ontweken: "Ik verwacht een stevige wedstrijd"

Kevin Jonckheere
Kevin Jonckheere vanuit le Canonnier
| 1 reacties
Hervé Kagé had Charleroi liever ontweken: "Ik verwacht een stevige wedstrijd"
Foto: © Photonews

KV Kortrijk haalde de finale van PO2 al door eerste te worden in poule a. De kerels spelen tegen Sporting Charleroi, die tegenstander had Hervé Kagé liever ontlopen.

Ondanks een moeilijk seizoen scoorde Kagé vorige zaterdag nog twee doelpunten tegen Moeskroen in de 2-3 gewonnen wedstrijd tegen Moeskroen. "Dit was een lastig seizoen, maar ik ben iemand die altijd op zijn pootjes terecht komt."

Mijn naam komt in de Kortrijkse geschiedenis

Hervé Kagé

Kortrijk eindigde redelijk makkelijk als eerste in hun poule van PO2. Nu komen De Kerels uit tegen Charleroi om daarna te mogen strijden voor een plek in de voorronde van de Europa League, die match is tegen de nummer 4 van PO1. "Ik wil Kortrijk zo ver mogelijk brengen. KVK kan zich voor het eerst in de geschiedenis plaatsen voor een Europese competitie. Als dat lukt gaan onze namen de geschiedenisboeken van Kortrijk in."

Toch was de middenvelder liever niet tegen Charleroi uitgekomen. "Ik verwacht een hevige wedstrijd in Charleroi, maar die sfeer stadion motiveert mij juist extra omdat ik niets te verliezen heb."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties