Anderlecht in eer geraakt: "Kampioen tegen ons? Over ons lijk!"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 45 reacties
Anderlecht in eer geraakt: "Kampioen tegen ons? Over ons lijk!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft nog een waterkansje op de titel, maar dan mag er zeker niet verloren worden tegen Club Brugge. En extra motivatie: Club dat kampioen wordt tegen paars-wit? Over hun lijk!

Besnik Hasi verwoordde vandaag het gevoel dat in Anderlecht leeft. "Het zou extra pijnlijk zijn moest Club tegen ons kampioen spelen. Ik denk niet dat ik mijn spelers extra ga moeten motiveren. We gaan niet voor een punt, dat doen we nooit", aldus Hasi.

Anderlecht won dit seizoen al drie keer van Club en is de enige ploeg die de leider kon verslaan op eigen veld. "Dat zegt veel en weinig. Maar hun cijfers thuis zijn wel ongelooflijk. Ja, ze verloren enkel tegen ons daar. Dat gaan we ook in de spelers in hun hoofden proberen steken. Wij moeten alweer reageren."

Een heksenketel in Jan Breydel? Is het ooit anders als wij komen?

Besnik Hasi

Het voorspelt een heksenketel te worden in Jan Breydel zondag, maar Hasi haalt de schouders op als we hem dat voorleggen. "Is het ooit anders tegen ons? Elke keer wij daar komen, is het een hel. Het publiek staat er altijd."

"Alle spelers, het hele bestuur, de volledige technische staf,... niemand wil Club kampioen zien spelen tegen ons. Als speler zou het over mijn lijk geweest zijn. Maar ja, wij zijn ook kampioen in Brugge geworden. Wij gaan er alles aan doen om dat niet te laten gebeuren."

Hoeveel procent kans op de titel? Ik ben nooit goed geweest in wiskunde

Besnik Hasi

Maar hoeveel kans geeft Hasi Anderlecht nu nog op de titel. "Eerst en vooral moeten we winnen en dan wachten ons nog twee zware matchen. Maar elke kans moet je grijpen zolang je niet uitgeschakeld bent. Hoeveel procent? Ik ben nooit zo goed geweest in wiskunde", lachte hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties