Deze man staat zondag voor een héél kwaaie opgave: "Wat hadden we zonder Badji gedaan?"

Deze man staat zondag voor een héél kwaaie opgave: "Wat hadden we zonder Badji gedaan?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stéphane Badji krijgt zondag de ondankbare rol om 'man in vorm' José Izquierdo af te stoppen. Maar Besnik Hasi wil niet alle druk bij zijn Senegalees leggen, die normaal gezien middenvelder is.

Hasi wil immers niemand bij Club Brugge speciaal laten volgen. "Het zal allemaal collectief moeten gebeuren. Izquierdo is inderdaad in vorm en heeft een enorme versnelling, maar Badji moet geholpen worden door de anderen", geeft hij een signaal aan Michaël Heylen, die normaal gezien naast Badji zal staan.

"Badji heeft nu al een paar matchen op die positie gespeeld. Hij heeft enorm veel kritiek gekregen sinds hij hier is aangekomen, maar wat hadden we zonder hem gedaan tijdens de blessure van Dendoncker? En wat hadden we zonder hem gedaan nu we nog maar eens een vleugelverdediger kwijtspeelden?"

"Hij heeft al tegen Izquierdo gespeeld en deed het toen goed. Al moet ik ook zeggen dat Izquierdo toen zijn dag niet had. Maar we moeten ook niet enkel op hem focussen, want er komt veel gevaar bij Club Brugge."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties