Belgisch jeugdtalent test bij Levante: "Ik heb er een heel goed gevoel bij"

Jaap Vreeke
| 0 reacties
Belgisch jeugdtalent test bij Levante: "Ik heb er een heel goed gevoel bij"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hakim Goditiabois kwam via een scout in aanraking met Levante UD toen de 17-jarige aanvaller nog bij het Nederlandse Roda JC zat. Hij mocht toen de overstap maken naar de academie van de Spaanse middenmoter en kan deze zomer een contract tekenen voor de u18.

Afgelopen jaar mocht Goditiabois nog bij de academie van Levante meespelen, dat hij dit jaar misschien officieel kan tekenen doet hem goed. "Ik mocht daar meetrainen met de u17 en dat was echt van een hoog niveau. Het tempo lag veel hoger, maar ik heb er een heel goed gevoel bij", vertelt de Belgische aanvaller.

Nu lopen er gesprekken met de club om de technisch begaafde vleugelspeler te laten tekenen voor de u18 van Levante. "Ik heb er een goed gevoel bij, de gesprekken lopen en ik hoorde de jeugdtrainer zich al positief over mij uitlaten. Hopelijk kan ik dan bij de u18 meedoen volgend jaar."

Beslissen

De jonge Goditiabois heeft nog geen beslissing gemaakt over zijn toekomst. "Er is ook nog interesse uit Nederland en Engeland, dus het is nog even afwachten", besluit de vleugelspits in een gesprek met Voetbalkrant.com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties